Vepřový guláš po zahradnicku

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
838 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
52 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
5 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, oloupaná rajčata nahrubo, papriky s feferonkou bez jádřinců na proužky, žampiony na plátky.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme sádlo, maso na něm zprudka osmahneme, přisypeme cibuli a pár minut podusíme. Podlijeme vodou, osolíme, opepříme a dusíme 40 minut. Nyní přidáme rajčata, papriky a feferonku. Na pánvi rozpustíme kousek másla, plátky žampionů na něm orestujeme, zaprášíme moukou, promícháme a přidáme do guláše. Povaříme ještě 20 minut a vmícháme do guláše nakládaný hrášek.
  • 3
    Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.