Vepřový guláš s párkem
80 min.
Ingredience
- 500gramůVepřové maso libové
- 1špetkaKmín celý
- 1kusCibule
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaMajoránka
- 2lžíceOlej stolní
- 3kusyPárky jemné
- 2stroužkyČesnek
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
527 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme a nakrájíme na stejně velké kousky.
- 2Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme maso, lžičku mleté papriky, kmín, sůl a vše osmahneme. Podlijeme, přidáme prolisovaný česnek, protlak, majoránku a za občasného podlití dusíme doměkka.
- 3Šťávu necháme částečně vysmahnout, maso zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a dusíme.
- 4Párek nakrájíme na kolečka, opečeme a přidáme ke guláši.
- 5Podáváme s rýží, brambory, knedlíky nebo chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.