Vepřový guláš s párkem

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
462 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
36 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
527 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme a nakrájíme na stejně velké kousky.
  • 2
    Na rozpáleném oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme maso, lžičku mleté papriky, kmín, sůl a vše osmahneme. Podlijeme, přidáme prolisovaný česnek, protlak, majoránku a za občasného podlití dusíme doměkka.
  • 3
    Šťávu necháme částečně vysmahnout, maso zaprášíme moukou, osmahneme, podlijeme a dusíme.
  • 4
    Párek nakrájíme na kolečka, opečeme a přidáme ke guláši.
  • 5
    Podáváme s rýží, brambory, knedlíky nebo chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.