Vepřový guláš v alobalu
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej stolní
- 1lžíceProtlak rajčatový
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 500gramůVepřové maso libové
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
464 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, posypeme pepřem a paprikou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, protlak, zakapeme olejem a dobře vše promícháme.
- 2Směs rozdělíme na čtyři porce a každou zabalíme do alobalu. Balíčky dáme na plech nebo na mřížku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.
- 3Hotový pokrm podáváme s opékanými brambory nebo chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.