Vepřový guláš v alobalu

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
343 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
25 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
464 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na menší kousky, osolíme, posypeme pepřem a paprikou, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, protlak, zakapeme olejem a dobře vše promícháme.
  • 2
    Směs rozdělíme na čtyři porce a každou zabalíme do alobalu. Balíčky dáme na plech nebo na mřížku, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 20 minut.
  • 3
    Hotový pokrm podáváme s opékanými brambory nebo chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.