Vepřový jazyk smažený (minutka)

100 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
39 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
795 mg
Cukr
924 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové jazyky vypereme, vložíme do osolené vody a uvaříme doměkka.
  • 2
    Potom je vychladíme ve studené vodě, oloupeme a nakrájíme podélně na plátky. Plátky osolíme, obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance.
  • 3
    V horkém oleji je po obou stranách usmažíme do zlatavé barvy.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.