Vepřový jazyk vařený

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
26 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
351 mg
Cukr
637 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové jazyky očistíme, opláchneme, vložíme do vody, osolíme, přidáme nové koření, pepř a rozkrájenou cibuli a uvedeme do varu. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka.
  • 2
    Uvařené jazyky vyjmeme, ve studené vodě zchladíme, oloupeme, zbavíme podjazyčí, křupavek a kostiček a vložíme zpět do procezeného vývaru.
  • 3
    Jazyky krájíme až při podávání.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.