Vepřový jazyk vařený
70 min.
Ingredience
- 150gramůCibule
- 30gramůSůl
- 1litrVoda pitná
- 2gramyNové koření celé
- 1500gramůVepřový jazyk
- 2gramyPepř černý celý
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
345 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
26 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
351 mg
Cukr
637 mg
Postup přípravy
- 1Vepřové jazyky očistíme, opláchneme, vložíme do vody, osolíme, přidáme nové koření, pepř a rozkrájenou cibuli a uvedeme do varu. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka.
- 2Uvařené jazyky vyjmeme, ve studené vodě zchladíme, oloupeme, zbavíme podjazyčí, křupavek a kostiček a vložíme zpět do procezeného vývaru.
- 3Jazyky krájíme až při podávání.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.