Vepřový kebab
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1kilogramVepřové maso libové
- 1lžíceSůl
- 1lžičkaPepř bílý
- 1,5decilitryOlej olivový extra panenský
- 0,5lžičkaSaturejka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
939 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
82 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
776 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky a osolíme. Maso napíchneme na omaštěné grilovací jehly a opečeme na grilu nebo v troubě dozlatova. Během grilování maso potíráme olivovým olejem.
- 2Horké opečené maso stáhneme z jehel a vložíme do mísy, přidáme k němu černý pepř, olivový olej, saturejku a nadrobno nakrájenou cibuli a dobře promícháme.
- 3Podáváme s chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.