Vepřový kebab

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
939 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
82 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
776 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso omyjeme a nakrájíme na kostky a osolíme. Maso napíchneme na omaštěné grilovací jehly a opečeme na grilu nebo v troubě dozlatova. Během grilování maso potíráme olivovým olejem.
  • 2
    Horké opečené maso stáhneme z jehel a vložíme do mísy, přidáme k němu černý pepř, olivový olej, saturejku a nadrobno nakrájenou cibuli a dobře promícháme.
  • 3
    Podáváme s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.