Vepřový paprikáš

40 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
243 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
12 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Panenku nakrájíme na plátky, ochutíme solí, pepřem a obalíme ve lžíci sladké papriky.
  • 2
    Na rozpáleném oleji z obou stran orestujeme dohněda cca 3-5min. Poté přemístíme maso na talíř, přilijeme do pánve zbylý olej a orestujeme nasekanou cibuli.
  • 3
    Vrátíme do pánve maso, přidáme zbytek papriky, rajčata, zalijeme 125ml vody a přivedeme k varu. Vaříme cca 5min do zhoustnutí.
  • 4
    Odstavíme a vmícháme zakysanou smetanu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.