Vepřový perkelt s paprikou

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle osmahneme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Na zaklad vložíme vepřové maso nakrájené na kostky, orestujeme, osolíme, přidáme protlak, podlijeme vodou a zakryté pozvolna dusíme. Podléváme vždy, když je šťáva téměř vysmahlá. Až bude maso měkké, přidáme zelenou papriku na nudličky a nasekaná rajčata, ještě chvíli podusíme. Dochutíme solí a pepřem, nakonec povaříme tak, aby šťáva nebyla příliš řídká.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.