Vepřový plátek přírodní

12 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
19 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
530 mg
Cukr
14 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátek masa z kýty naklepeme, osolíme, opepříme, přidáme špetku chilli koření, v pánvi rozehřejeme trošku oleje, přiložíme plátek masa a orestujeme z každé strany asi po třech minutách. Plátek vyjmeme, na výpek do pánve nalijeme dvě lžíce vody, provaříme, aby se výpek rozpustil ve vodě, vyvaříme na množství jedné lžíce a odstavíme.
  • 2
    Plátek masa upravíme na talíř, přelijeme lžící šťávy a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.