Vepřový plátek ve vaječném těstíčku
40 min.
Ingredience
- 200gramůVepřové maso libové
- 20gramůMáslo čerstvé
- 1hrstPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 1kusVejce slepičí
- 2lžíceMléko polotučné
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
29 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
599 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle.
- 2Z mléka, mouky a vejce připravíme těstíčko a přidáme do něj nasekanou petrželku.
- 3Těstíčko nalijeme na vymazanou pánev, vložíme plátky masa a necháme zapéci.
- 4Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
- 5Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.