Vepřový plátek ve vaječném těstíčku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
29 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
599 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a opečeme na másle.
  • 2
    Z mléka, mouky a vejce připravíme těstíčko a přidáme do něj nasekanou petrželku.
  • 3
    Těstíčko nalijeme na vymazanou pánev, vložíme plátky masa a necháme zapéci.
  • 4
    Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.