Vepřový řízek smažený

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
867 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
66 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou kýtu omyjeme, osušíme a přes vlákno nakrájíme na tenčí řízky. Naklepeme je, okraje nařízneme a maso osolíme.
  • 2
    Připravené řízky obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. V horkém oleji je po obou stranách smažíme dozlatova.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
st 7. 10. 2015
Vepřový řízek smažený
klasicky vepřovi řizek dobry😁