Vepřový špíz na pepři

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
13 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve velké míse smícháme olej, kurkumu, pepř a sůl. Ke všemu prolisujeme česnek a důkladně promícháme. Na kostičky pokrájené maso promícháme s marinádou a dáme stranou odležet.
  • 2
    Po cca 15 minutách na špejli napíchneme maso, přidáme jeden plátek nektarinky, plátek papriky a postup opakujeme.
  • 3
    Špízy dáme do trouby a pečeme 15 minut na 180°C. Jakmile je maso propečené, můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.