Vepřový steak po staročesku

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
33 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřovou plec nakrájíme na čtyři plátky. Osolíme ji a opepříme čerstvě nadrceným pepřem. Prudce osmažíme na pánvi z obou stran. Poté předáme do pekáčku.
  • 2
    Cibuli, klobásu nakrájíme na kolečka, beraní rohy na dvoucentimetrové kousky. Vše opečeme v pánvi na výpeku z masa. Poté tím posypeme maso.
  • 3
    Každý plátek masa ještě přiklopíme plátkem sýra a pečeme 30 minut na 200 °C.
  • 4
    Výpek poté slijeme a zahustíme jíškou. Povaříme tak 5 minut a podáváme k masu jako omáčku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.