Vídeňská roštěná
30 min.
Ingredience
- 1500gramůHovězí roštěnka níz. peč.
- 30gramůSůl
- 1gramPepř černý mletý
- 150gramůTuk
- 100gramůMáslo čerstvé
- 300gramůCibule
Počet porcí:
10Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
46 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
537 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z upraveného hovězího roštěnce nakrájíme roštěnky. Mírně je naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, na tuku rychleji opečeme a vyjmeme.
- 2Ve výpeku osmahneme dozlatova cibuli nakrájenou na jemná kolečka a ke konci smažení přidáme máslo.
- 3Nakonec roštěnou přelijeme výpekem z cibulky s máslem a ozdobíme ji osmaženou cibulí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.