Vídeňská roštěná

30 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
562 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
46 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
537 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z upraveného hovězího roštěnce nakrájíme roštěnky. Mírně je naklepeme, okrajové blány i s tukem nařízneme, osolíme, opepříme, na tuku rychleji opečeme a vyjmeme.
  • 2
    Ve výpeku osmahneme dozlatova cibuli nakrájenou na jemná kolečka a ke konci smažení přidáme máslo.
  • 3
    Nakonec roštěnou přelijeme výpekem z cibulky s máslem a ozdobíme ji osmaženou cibulí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.