Vídeňské telecí maso
70 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 5gramůPetržel - nať
- 30gramůMáslo čerstvé
- 1kusVejce slepičí
- 40gramůVeka
- 200gramůTelecí plec
- 100gramůMléko polotučné
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
19 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
105 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Plátky veky zvlhčíme mlékem a urovnáme je na vymazaný plech.
- 2Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme a podusíme. Potom maso navršíme na plátky veky, zalijeme mlékem s vejcem a povrch posypeme sekanou petrželkou. Dáme zapéci.
- 3Hotový pokrm poléváme šťávou z masa, vylepšenou kouskem másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.