Vídeňský jehněčí hřbet
70 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1000gramůJehněčí hřbet
- 1lžičkaSůl
- 40gramůSádlo škvařené
- 1hrnekVoda pitná
- 1kusMrkev kořen
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
817 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
67 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytý jehněčí hřbet osolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Maso vložíme do pekáče na rozehřáté sádlo a pečeme v mírně vyhřáté troubě.
- 2Po chvíli maso podlijeme vodou, přidáme cibuli, oloupanou, rozpůlenou mrkev a za častého přelévání šťávou a podlévání vodou upečeme doměkka.
- 3Upečené maso naporcujeme a polijeme šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.