Vídeňský jehněčí hřbet

70 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
817 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
67 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytý jehněčí hřbet osolíme a potřeme rozetřeným česnekem. Maso vložíme do pekáče na rozehřáté sádlo a pečeme v mírně vyhřáté troubě.
  • 2
    Po chvíli maso podlijeme vodou, přidáme cibuli, oloupanou, rozpůlenou mrkev a za častého přelévání šťávou a podlévání vodou upečeme doměkka.
  • 3
    Upečené maso naporcujeme a polijeme šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.