Vídeňský knedlík v ubrousku

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
572 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
16 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
555 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zatvrdlou žemli nakrájíme na kostky, osmažíme, polijeme osoleným mlékem a necháme asi 15 minut nabobtnat.
  • 2
    Potom žemle poprášíme moukou, přidáme vejce a nasekanou petrželovou nať. Vše spojíme, aby žemle zůstaly celé.
  • 3
    Ze vzniklého těsta utvoříme dvě šišky, zabalíme je do mokrého ubrousku a vaříme asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.