Vídeňský řízek
27 min.
Ingredience
- 4plátkyTelecí kýta
- 2špetkySůl
- 2lžíceMouka pšeničná hladká
- 80gramůMáslo čerstvé
- 60gramůOlej rostlinný
- 4plátkyCitrony
- 120gramůStrouhanka
- 2kusyVejce slepičí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
387 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
33 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
767 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Plátky telecího opláchneme, osušíme a po krajích nařízneme. Plátky hodně rozklepeme mezi dvěma fóliemi, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Smažíme na rozpáleném oleji s máslem.
- 2Servírujeme s plátkem citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.