Vietnamské nudle

25 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
527 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
28 g
Sacharidy
92 g
Vláknina
5 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do rozehřáté pánve wok nalijeme olej, přidáme česnek a smažíme, dokud nezačne vonět. Poté po částech přidáváme maso, lehce je opečeme a vyjmeme z pánve.
  • 2
    Přidáme olej a orestujeme cibuli, nudle a fazolové klíčky. Když je vše horké, vrátíme do pánve maso, přilijeme rybí omáčku a kuřecí vývar, podle chuti přidáme cukr a pepř.
  • 3
    Dobře prohřejeme a pro chuť přidáme jarní cibulku a koriandr. Podáváme ozdobené chilli papričkou a limetkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.