Vinná klobása netradičně

55 min.
Německo

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
747 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
50 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do pekáče rozložíme na dno slaninu. Nastrouháme oloupané syrové brambory. Osolíme a poklademe kolečky cibule.
  • 2
    Přidáme nakrájené jablko na plátky, na ně dáme kyselé zelí a nahoru vinnou klobásu.
  • 3
    Celé jídlo polijeme světlým pivem.
  • 4
    Dáme péct na 35 minut při 170 stupních, dokud klobása nezčervená.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.