Vinná klobása netradičně
55 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 6kusůBrambory
- 500gramůZelí kysané
- 100gramůSlanina vepřová
- 1kusJablka
- 1špetkaSůl
- 150mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 600gramůKlobása vinná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
747 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
50 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
7 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Do pekáče rozložíme na dno slaninu. Nastrouháme oloupané syrové brambory. Osolíme a poklademe kolečky cibule.
- 2Přidáme nakrájené jablko na plátky, na ně dáme kyselé zelí a nahoru vinnou klobásu.
- 3Celé jídlo polijeme světlým pivem.
- 4Dáme péct na 35 minut při 170 stupních, dokud klobása nezčervená.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.