Vinné zelí

60 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
16 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
13 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozpůlené zelí nakrájíme na nudličky, krátce povaříme a ocedíme.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme na tuku. Přidáme cukr, vinný ocet, okapané zelí, osolíme, opepříme a okmínujeme. Podlijeme vývarem a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec zelí zaprášíme moukou, přilijeme víno a ještě 15 minut dusíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.