Vinohradské zelí

60 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1099 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
83 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
19 g
Cukr
28 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostky. Všechnu zeleninu očistíme a omyjeme. Zelí nakrájíme na malé kousky, papriky na čtvrtky, rajčata a cibuli na kolečka a česnek nadrobno nasekáme.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibuli a mírně na ní opečeme maso. Přidáme papriky, rajčata, česnek, sůl a mletou papriku. Vše zalijeme větším množstvím vody a zvolna vaříme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.