Vinohradské zelí
60 min.
Ingredience
- 500gramůCibule
- 2stroužkyČesnek
- 3kusyPaprikové lusky čerstvé
- 5kusůRajčata
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1litrVoda pitná
- 2500gramůZelí hlávkové bílé
- 1000gramůSkopová plec
- 100gramůSádlo škvařené
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1099 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
83 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
19 g
Cukr
28 g
Postup přípravy
- 1Omyté a očištěné maso nakrájíme na kostky. Všechnu zeleninu očistíme a omyjeme. Zelí nakrájíme na malé kousky, papriky na čtvrtky, rajčata a cibuli na kolečka a česnek nadrobno nasekáme.
- 2Na sádle zpěníme cibuli a mírně na ní opečeme maso. Přidáme papriky, rajčata, česnek, sůl a mletou papriku. Vše zalijeme větším množstvím vody a zvolna vaříme doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.