Višňovo-ostružinová marmeláda

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
430 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Višně omyjeme, očistíme a zbavíme pecek. Ostružiny omyjeme, očistíme a necháme okapat.
  • 2
    Do velkého hrnce vložíme višně s ostružinami, přidáme kyselinu citronovou, želírovací cukr a pomerančový likér. Směs promícháme a přivedeme k varu. Za stálého míchání směs povaříme 5 minut a pak hrnec sundáme ze sporáku.
  • 3
    Takto připravenou marmeládou naplníme zavařovací skleničky a vzduchotěsně je uzavřeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.