Višňový koláč s bílou čokoládou

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
385 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
16 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
3 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 160°C. Vychlazené křehké těsto rozložíme do vymazané dortové formy. Vložíme do předehřáté trouby a pečeme 10 minut. Potom formu vyndáme.
  • 2
    V misce smícháme zakysanou smetanu, cukr, mandle, vejce, přidáme omyté a vypeckované višně a na kousky pokrájenou bílou čokoládu. Vše důkladně promícháme a nalijeme na těsto. Vložíme zpátky do trouby a pečeme dalších 30 minut.
  • 3
    Po upečení koláč vyjmeme z trouby, necháme vychladnout, posypeme moučkovým cukrem a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.