Višňový závin s pivem

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
653 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
23 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
1 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Změklý ztužený tuk smícháme s prosátou moukou, solí a rozšlehanými vejci. Na závěr vmícháme pivo. Vypracujeme hladké těsto, které ve fólii necháme alespoň hodinu v chladničce odpočinout. Poté těsto vyválíme, poklademe vypeckovanými višněmi, poprášíme skořicí, posypeme cukrem, zabalíme a pečeme v předehřáté troubě. Upečený závin posypeme moučkovým cukrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.