Vlašťovčí hnízda

0 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
6238 kcal
Bílkoviny
630 g
Tuky
392 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
80 mg
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naklepeme stejnoměrně řízky a osolíme.
  • 2
    Na každý dáme plátek slaniny a oloupané celé vejce, maso, svineme a sepneme párátky.
  • 3
    Tuk rozehřejeme, opečeme ze všech stran závitky a zalijeme vývarem.
  • 4
    Dusíme pod pokličkou doměkka.
  • 5
    Přidáme zakysanou smetanu a opepříme.
  • 6
    K teplým telecím závitkům podáváme bramborovou kaši a čerstvý hlávkový salát.
  • 7
    Studené závitky nakrájíme na plátky a podáváme obložené zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.