Vlašťovčí hnízda
0 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 5kusůAnglická slanina
- 5kusůVejce slepičí
- 5kusůTelecí kýta
- 1hrnekHovězí vývar základní
- 50gramůMáslo čerstvé
- 100mililitrůZakysaná smetana
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
6238 kcal
Bílkoviny
630 g
Tuky
392 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
80 mg
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Naklepeme stejnoměrně řízky a osolíme.
- 2Na každý dáme plátek slaniny a oloupané celé vejce, maso, svineme a sepneme párátky.
- 3Tuk rozehřejeme, opečeme ze všech stran závitky a zalijeme vývarem.
- 4Dusíme pod pokličkou doměkka.
- 5Přidáme zakysanou smetanu a opepříme.
- 6K teplým telecím závitkům podáváme bramborovou kaši a čerstvý hlávkový salát.
- 7Studené závitky nakrájíme na plátky a podáváme obložené zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.