Vločková rajčatová polévka
30 min.
Ingredience
- 500mililitrůRajčatová šťáva
- 1lžícePetržel - nať
- 3lžíceOvesné vločky
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 0,5šálekVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5šálekMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
5 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
880 mg
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Na másle upražíme ovesné vločky a zalijeme je mlékem smíchaným s vodou. Chvíli povaříme, osolíme a přilijeme rajčatovou šťávu. Vaříme ještě 10 minut.
- 2Polévku odstavíme z plotny a přidáme nasekanou petrželku.
- 3Polévku můžeme podávat s osmaženými kostičkami žemle.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.