Vločková s rajčatovým protlakem
35 min.
Ingredience
- 1špetkaPetržel - nať
- 1250mililitrůVývar z hovězích kostí
- 1špetkaSůl
- 60gramůOvesné vločky
- 30gramůSýr Eidam cihla 40%
- 60gramůProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
224 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
12 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
1 g
Cukr
576 mg
Postup přípravy
- 1Vývar osolíme, uvedeme do varu a zavaříme do něj vločky.
- 2Vaříme do změknutí, potom přidáme protlak a necháme přejít varem.
- 3Posypeme petrželkou a každou porci posypeme strouhaným sýrem.
- 4
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.