Vodová rajská polévka

105 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
9 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce dáme přední hovězí maso, kořenovou zeleninu, cibuli, bobkový list a nové koření, pozvolna vaříme na mírném ohni minimálně hodinu a sbíráme bílkovinovou pěnu, která se tvoří na povrchu. Hotový horký vývar opatrně slijeme, zeleninu a maso odložíme na jiné použití. Do čistého vývaru vmícháme rajský protlak, dosolíme a ještě 15 minut povaříme na mírném ohni. Podáváme s krutony - na másle opečené kostičky rohlíku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.