Volská oka s chřestem a slaninou

25 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
587 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
56 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Chřest očistíme. Slaninu pokrájíme na menší kousky.
  • 2
    Vodu uvedeme k varu, přidáme chřest a povaříme 3 minuty, poté slijeme a chřest rozdělíme na talíře. Třetinu oleje rozpálíme a osmažíme na něm dozlatova slaninu, poté vyjmeme a dáme stranou. Rozpálíme zbytek oleje, rozklepneme do něj vejce a osmažíme volská oka, která osolíme a opepříme. Vajíčka rozdělíme na talíře s chřestem a posypeme smaženou slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.