Volská oka s křenem
7 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 2špetkyPepř černý mletý
- 1lžíceKřen
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
195 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
18 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
160 mg
Cukr
447 mg
Postup přípravy
- 1Do rozpáleného oleje rozklepneme opatrně vejce (lze použít i tvořítka, která položíme do oleje a do nich vejce klepneme), osolíme a opepříme. Následně smažíme, až je bílek pevný. Před podáváním necháme volská oka pár vteřin na ubrousku, aby se vsákl přebytečný tuk.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.