Volská oka s pórkem a uzeným masem

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
739 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
66 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
3 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek omyjeme, bílou část nadrobno nakrájíme a krátce podusíme v troše osolené vody.
  • 2
    Uzené maso nakrájíme na plátky, krátce osmahneme na oleji a rozdělíme do malých zapékacích misek.
  • 3
    Na zbylém oleji na pánvi osmahneme připravený pórek a přidáme k masu do mističek. Navrch rozklepneme vždy jedno vejce, zakápneme horkým olejem, osolíme, opepříme, okořeníme mletou paprikou. Pod pokličkou necháme bílky ztuhnout.
  • 4
    Podáváme jako teplý předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.