Volské oko na topince se slaninou
20 min.
Ingredience
- 2kusyCibulka jarní
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2plátkyAnglická slanina
- 20mililitrůOlej olivový extra panenský
- 2kusyVejce slepičí
- 2plátkyChléb toastový
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
307 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
18 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na pánev nalijeme olivový olej a smažíme na proužky nakrájenou jarní cibulku. Přidáme vejce a smažíme tak, aby byl žloutek ještě tekutý.
- 2Toustový chléb opečeme v topinkovači, položíme na talíř a poklademe na plátky osmahnutou slaninou. Navrch dáme volské oko, osolíme a opepříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
ne 1. 5. 2016
Volské oko na topince se slaninou
Rychlá příprava. Vypadá to nádherně a hlavně jsem si pochutnala.
Naprostá pochoutka nejen na snídani 😉