Vrabci na pivu

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1121 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
110 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
622 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nahrubo, maso na kostky, česnek rozdrtíme.
  • 2
    V míse smícháme bůček s česnekem, solí, kmínem, zalijeme pivem, promícháme a pod fólií necháme v chladničce zhruba dvě hodiny.
  • 3
    V pekáči na tuku zpěníme cibuli, přidáme bůček bez marinády a orestujeme. Poté vlijeme marinádu a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké a marináda vypečená.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.