Vrabci na pivu
70 min.
Ingredience
- 800gramůVepřový bok
- 4stroužkyČesnek
- 500mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 1lžíceSádlo vepřové škvařené
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaKmín drcený
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1121 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
110 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
622 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nahrubo, maso na kostky, česnek rozdrtíme.
- 2V míse smícháme bůček s česnekem, solí, kmínem, zalijeme pivem, promícháme a pod fólií necháme v chladničce zhruba dvě hodiny.
- 3V pekáči na tuku zpěníme cibuli, přidáme bůček bez marinády a orestujeme. Poté vlijeme marinádu a v předehřáté troubě pečeme, až je maso měkké a marináda vypečená.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.