Vrstvené hovězí

65 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
265 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
16 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
609 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V míse smícháme nasekanou cibuli, jemně nasekaný česnek, BBB kapary a nasekanou petržel. Dáme stranou.
  • 2
    Nalijeme do hrnce 2 lžíce olivového oleje. Vyskládáme na dno hrnce vrstvu masa nakrájeného na jemné proužky a na něj vyskládáme směs cibule. Střídáme i dál vrstvy hovězího a cibule, zakončujeme cibulí. Nahoru nalijeme zbývající lžíci olivového oleje a přikryjeme hrnec pokličkou.
  • 3
    Vaříme na mírném ohni, dokud maso nezměkne, asi 1 hodinu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.