Vývar rybí

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
140 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
1 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce s vodou vložíme omyté hlavy z bílých ryb. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, nahrubo nakrájené řapíky celeru, na kolečka nakrájenou mrkev, bobkový list, petrželku, černý pepř, citron nakrájený na kolečka a bílé suché víno. Pozvolna vaříme přibližně 30 minut, přičemž se tvoří pěna, kterou průběžně odstraňujeme.
  • 2
    Hotový vývar přecedíme a můžeme hned použít, nebo jej můžeme zmrazit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.