Vývar s čerstvou zeleninou a párkem

35 min.
Evropa
Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev a cibuli oloupeme, nakrájíme na nudličky, kedlubny oloupeme (slupky a listy dáme stranou) a pokrájíme také na nudličky. Z kapusty odstraníme zvadlé a poškozené listy, vykrojíme košťál (dáme stranou),krájíme na nudličky, pórek očistíme, rozkrájíme na plátky, petrželovou nať nasekáme na jemno, párky krájíme na kolečka.
  • 2
    Odřezky zeleniny, které jsme dali stranou, vložíme do vroucího vývaru, uvaříme do měkka.
  • 3
    Na másle osmažíme zeleninu, zalijeme přecezeným zeleninovým vývarem, vmícháme párky, osolíme a vaříme přibližně 5 minut. Do již uvařené polévky vmícháme petrželovou nať.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.