Vývar s jeleními knedlíčky

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
375 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
18 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Toastový chléb namočíme. Jelení šunku nakrájíme a petrželku nasekáme nadrobno. Vymačkáme přebytečnou vodu z toastového chleba. Rozpustíme si máslo a rozšleháme vejce.
  • 2
    Vše vložíme do mísy, přisypeme 50 g strouhanky, prohněteme a ze vzniklé hmoty vymodelujeme malé knedlíčky.
  • 3
    Do hrnce dáme 1 litr vody, přidáme zeleninový vývar a přivedeme k varu. Poté vložíme knedlíčky a vaříme 5 minut. Podáváme posypané strouhaným sýrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.