Vývar se smaženým párkem

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
21 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
635 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Párky oloupeme, nakrájíme na kolečka, pažitku posekáme.
  • 2
    Kolečka párků namočíme v rozšlehaném vejci, potom obalíme ve strouhance. V pánvi rozehřejeme tuk na smažení a kousky párků smažíme z obou stran do zlatova.
  • 3
    Smažené párky rozdělíme do hlubokých talířů, posypeme pažitkou a zalijeme horkým vývarem.
  • 4
    Polévku podáváme horkou s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.