Vývar se smaženým párkem
25 min.
Ingredience
- 1litrHovězí vývar základní
- 20gramůPažitka
- 40gramůStrouhanka
- 1kusVejce slepičí
- 200gramůPárky jemné
- 200gramůRohlíky bílé
- 15gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
418 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
21 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
3 g
Cukr
635 mg
Postup přípravy
- 1Párky oloupeme, nakrájíme na kolečka, pažitku posekáme.
- 2Kolečka párků namočíme v rozšlehaném vejci, potom obalíme ve strouhance. V pánvi rozehřejeme tuk na smažení a kousky párků smažíme z obou stran do zlatova.
- 3Smažené párky rozdělíme do hlubokých talířů, posypeme pažitkou a zalijeme horkým vývarem.
- 4Polévku podáváme horkou s bílým pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.