Vývar z kuřete

265 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
102 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očistíme a propláchneme kuřecí skelety studenou vodou. Vyskládáme je na plech a dáme do předehřáté trouby na 160 stupňů zapéct na 10 minut.
  • 2
    Skelety dáme do hrnce, přidáme nakrájenou cibuli, mrkev, pórek, celer, petržel, tymián, bobkový list, celý pepř a zalijeme studenou vodou.
  • 3
    Přivedeme k varu a necháme zvolna táhnout 4 hodiny.
  • 4
    Poté scedíme, osolíme, opepříme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 8. 4. 2016
Vývar z kuřete
A solím hned na začátku. V surovinách není sůl uvedena.
Anonymní uživatel
pá 8. 4. 2016
Vývar z kuřete
Opečení 10 minut při 160°C je málo. Skelety by měly mít zlatavou barvu a pak bude vývar tmavší a bude mít lepší chuť. Při postupu, jak se uvádí tady v receptu, nebude velký rozdíl mezi tímto a klasicky vařeným vývarem.😬