Vývar z petrželovým kapáním

0 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1121 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
34 g
Sacharidy
111 g
Vláknina
8 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce se studenou osolenou vodou vložíme maso.
  • 2
    Zvolna začneme vařit, sebereme tmavou pěnu z povrchu. Přidáme pepř, kořenovou zeleninu, cibuli a vaříme doměkka. Přecedíme.
  • 3
    Mléko vyšleháme s vejci, petrželkou nakrájenou najemno, solí, olejem a moukou.
  • 4
    Smícháme. Přes cedník nebo obrácené struhadlo prolisujeme těstíčko do osolené vroucí vody.
  • 5
    Krátce povaříme a vložíme do vývaru. Maso a zeleninu z vývaru nakrájíme na drobno a vložíme do polévky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.