Yorkshirský pudink

55 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
23 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
238 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce rozšleháme s moukou, přilijeme mléko, vývar a 100g rozpuštěného másla.
  • 2
    Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým oříškem.
  • 3
    Zapékací formu vytřeme máslem, nalijeme do ní těsto a dáme péct při 220°C na 35 minut.
  • 4
    Servírujeme nakrájené lžící na menší kousky.
  • 5
    Yorkshirský pudink je vhodnou přílohou k pečenému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.