Z hlávkového salátu koktejlový předkrm

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
448 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
44 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
848 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Důkladně očištěné, omyté a osušené listy hlávkového salátu nakrájíme na tenké pásky, které rozdělíme do koktejlových sklenic. Mírně osolíme, pokapeme citronovou šťávou a polijeme olejem. Na povrch poklademe na kostky nakrájená, natvrdo uvařená vejce.
  • 2
    Zakysanou smetanu smícháme s jogurtem a drobně nasekanou pažitkou. Před podáváním každou porci přelijeme touto zálivkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.