Žabí stehýnka na víně

35 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
377 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
24 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žabí stehýnka rozmrazíme, osušíme, osolíme, opepříme a podusíme v pánvi na másle přibližně 5 minut. Přimícháme račatový protlak, podlijeme vínem, okořeníme bobkovým listem, přidáme trošku cukru a dusíme do měkka. Papriky zbavíme jádřinců, pokrájíme na silnější proužky a osmažíme na oleji.
  • 2
    Stehýnka upravíme na talíře, přelijeme šťávou z pánve, obložíme smaženými paprikami a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.