Zabíjačková delikatesa
40 min.
Ingredience
- 3kusyJelítka domácí žemlová
- 1kusJitrnice domácí
- 10dekagramůVepřové škvarky
- 2stroužkyČesnek
- 2lžíceStrouhanka
- 0,5lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1lžíceMajoránka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
881 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
60 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
178 mg
Cukr
200 mg
Postup přípravy
- 1Jelítka a jitrnici vymačkáme, přidáme pokrájené škvarky, česnek a strouhanku.
- 2Směs dle chuti okořeníme a řádně promícháme.
- 3Zapékáme v troubě při teplotě 200 °C asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.