Zadělávaná míchaná zelenina

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
158 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
8 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné kedlubny a mrkev nakrájíme na kostičky a spolu s hráškem uvaříme doměkka v osolené vodě.
  • 2
    Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem a vývarem ze zeleniny a rozšleháme. Vše dobře provaříme v hustší omáčku.
  • 3
    Nakonec přidáme uvařenou zeleninu a ještě krátce povaříme, přisolíme, osladíme a vmícháme nasekanou petrželku.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.