Zadělávané kuře

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1140 kcal
Bílkoviny
84 g
Tuky
82 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
936 mg
Cukr
63 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kuře omyjeme, očistíme, rozkrájíme na čtvrtky a vložíme do osolené vařící vody. Přidáme očištěnou zeleninu a uvaříme doměkka.
  • 2
    Připravíme bešamelovou omáčku, přidáme žloutek, muškátový oříšek a petrželku. Uvařené kuře v omáčce prohřejeme.
  • 3
    Porci kuřete na talíři přelijeme omáčkou.
  • 4
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.