Zadělávané okurky

15 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
936 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
81 g
Sacharidy
52 g
Vláknina
5 g
Cukr
31 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme okurky, vydlabeme vnitřek se semeny a nakrájíme na kostky.
  • 2
    15 minut na másle dusíme, musí být sklovité a měkké.
  • 3
    Přilijeme dle potřeby vodu nebo vývar.
  • 4
    Opepříme, osolíme a přidáme cukr.
  • 5
    Smícháme hladkou mouku se zakysanou smetanou, přidáme k okurkám a povaříme.
  • 6
    Citrónovou šťávou dochutíme dle potřeby.
  • 7
    Doporučujeme k mletým masům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.