Zadělávaný hrášek
40 min.
Ingredience
- 500gramůHrášek
- 1šálekVývar z hovězích kostí
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 1lžícePažitka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Hrášek uvaříme v malém množství vývaru doměkka.
- 2Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji vývarem, rozšleháme a povaříme. Do omáčky potom přidáme hrášek i s vývarem, sůl a nasekanou pažitku. Vše ještě chvíli podusíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.