Záhorácký závitek II

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1242 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
109 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plec nakrájíme na 4 plátky a naklepeme je. Osolíme a opepříme z obou stran.
  • 2
    Zelí necháme okapat.
  • 3
    Cibuli nakrájíme najemno a zpěníme ji na oleji. Po chvíli přidáme uzené maso nakrájené na kostičky a okapané a překrájené zelí. Opečeme a dáme stranou.
  • 4
    Zelnou směsí naplníme vepřové plátky a zarolujeme. Obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na másle. Poté přilijeme vodu a dusíme asi 45 minut doměkka.
  • 5
    Poté maso vyjmeme a vlijeme smetanu a instantní jíšku. Povaříme 5 minut vrátíme maso a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.